אוכל של סבתא
האוכל של סבתא מתחיל לעבור מן העולם . כל מיני שפים
טלוויזיונים ויועצי דיאטה דוחקים אותו לפינה ואומרים
שהוא לא נכון , לא בריא , לא אופנתי . רגע לפני שכל המתכונים
האלה הולכים לאיבוד , רגע לפני שיער עבות של עשבי תיבול
טריים , תירס מהונדס וקינואה אורגנית קובר אותם תחתיו ,
רגע לפני שהמורשת המטבחית המופלאה של הסבתות של
כולנו טובעת באוקיאנוס של אוכל ממותג , מגיש גיל חובב
אסופה ססגונית ואוהבת של מתכוני סבתות מהודו ועד כוש ,
מפולין ועד מרוקו , מהונגריה ועד תימן . זה חם , זה פשוט , זה
טעים וזה תמיד מלווה בזיכרונות אוהבים של נשים חכמות
וחרוצות שממש לא האמינו בסושי-שמושי אבל בהחלט
האמינו בבישול כהלכה , בשכל ישר , בחיסכון ובאהבה .
גיל חובב הגיש את תוכניות הבישול ‘שום פלפל ושמן זית’ ,
‘עושים שוק’ , ‘קפטן קוק’ ו’המנה של המדינה’ בערוצים שונים
בטלוויזיה . הוא חיבר רומן , שני קובצי סיפורים ולמעלה
מעשרה ספרי בישול . הוא אוהב אוכל חם שבא מסיר עם
מכסה , מסתייג ממנגל וממש לא סובל סושי .
מאת : גיל חובב
שנה : 2008
הוצאה : מודן , קרפד
סדרה :
עמודים : 200
מחיר : 49.99 (כולל משלוח)