בישול לפסח
חג כשר ושמח בעזרת מאכלים מיוחדים וטעימים לפסח (ולכל
השנה) – מבחר מתכונים חדשים ומסורתיים ממטבחו של קובי בר ,
בעל ניסיון עשיר של 14 ספרי בישול .
גם בפסח אפשר לאכול מאכלים מגוונים ועשירים , לשנות טעמים
להוסיף ולגוון . כל זאת תמצאו בספר זה – החל מקניידלך ממטבחה
של אמא ועד לקניידלך פלפליים ; ממרק עוף בגזר ושמיר ועד מרק
עשיר במעט לימון , וגם גפילטע פיש מתוק וגפילטע פיש בשקדים ,
דגים חריפים ופיקנטים , אורז ופתיתי מצה , לזניה או מאפה חצילים
ממצות , ביצים קשות קצת שונות , מצבריי בכמון ובזעתר , מנות
עיקריות מיוחדות , ואיך לא – קינוחים מתוקים לסיום הסעודה .
חג שמח וכשר !
מאת : קובי בר
שנה : 2005
הוצאה : כנרת
סדרה :
עמודים : 116
מחיר : 39.99 (כולל משלוח)