בשר
אהרוני ואברון מבשלים בשר , והרבה יותר מזה .
לראשונה בישראל , ספר שהוא מדריך מפורט , בהיר ומרתק , המנחה את המבשלים שלב שלב ,
החל מבחירת הנתח המתאים וכלה במתכון המגרה ביותר הקשור אליו .
גם מי שחושש מטיפול בנתחי בשר , ימצא כאן דרכים פשוטות ומלאות טעם לבשלו . מעל מאה
וחמישים תמונות הדרכה צבעוניות , מבהירות שלב אחרי שלב כיצד לבצע אופני בישול שונים :
צלייה , גריל , טיגון , או בישול .
המתכונים עצמם מהווים אסופה מגרה ממיטב מטבחי העולם , ובראש וראשונה ממטבחם הפרטי
של אהרוני ואברון , אנשים שאוהבים בשר ויודעים מה ואיך להפיק ממנו .
מאת : שאול אברון , ישראל אהרוני
שנה :
הוצאה : אדם
סדרה :
עמודים : 281
מחיר : 39.99 (כולל משלוח)