המטבח הבריא של ‘על השולחן’
קחו חומרי גלם טובים וטריים ובשלו אותם במטבח שלכם . ותרו על אוכל מתועש , השתיתו את
התפריט על מזונות מן הצומח , השביעו את הרעב , אבל אל תזללו . ותיהנו , חשוב מאוד שתיהנו .
זהו המוטו של המטבח הבריא של על השולחן .
כדי לבשל בריא , אין צורך במומחיות מיוחדת , ואפשר להשתמש בציוד הבישול שיש בכל בית .
לא חייבים לבלות שעות במטבח , להיפך – רוב המתכונים קצרים וקלים להכנה , כי הרעיון הוא
לשמור על אופיים , טעמם וערכם התזונתי של חומרי הגלם .
בספר למעלה מ-200 מתכונים , ובצירוף הגיוונים מדובר בכמות של קרוב ל-300 . ועם זאת
המתכונים האלה הם רק דוגמאות לאפשרויות השימוש בחומרי הגלם הנהדרים שמקיפים אותנו .
לצד המתכונים תמצאו טיפים , עצות לקנייה ואחסון של מזון , הסברים על טכניקות בישול בריאות
ומידע בסיסי על מזון ותזונה .
שי לי ליפא אנג’ל ואורלי פלאי-ברונשטיין – מתכונאיות מחוננות ומנוסות , עורכות וכותבות
קבועות במגזין “על השולחן” – חברו יחד לכתיבת ספר רחב יריעה , שהוא לא רק אוסף מתכונים מרתק
ושימושי , אלא גם מדריך לחיים טובים .
מאת : שי לי ליפא אנג’ל , אורלי פלאי-ברונשטיין
שנה : 2008
הוצאה : על השולחן מרכז גסטרונומי בע”מ
סדרה :
עמודים : 288
מחיר : 59.99 (כולל משלוח)