המטבח של פסקל
הניחוחות שעולים ממטבחה של פסקל
אינם יכולים להטעות , והם מפתים אותנו
לפתוח סיר , להציץ ולטעום . לא פעם אנחנו
מתענגים ושואלים את עצמנו , איך אפשר
שזה כל כך קל להכנה ? ובכן , אפשר גם
אפשר . עובדה .
החל ממנות ראשונות , דרך מרקים אל
המנות העיקריות , וגם תוספות , ומאפים ,
ועוגות , וקינוחים ומה לא . והכול עם
חומרים זמינים ועם תוצאות שאי אפשר לעמוד בפניהן .
פסקל פרץ-רובין מוכרת היטב לכל מי שמצוי במטבח הישראלי
ובמטבחי העדות בישראל , ספריה עוגת השבוע , עוד עוגת השבוע ,
מטעמי עיראק ומטעמי צפון אפריקה , שראו אור במודן , מתווספים
לטורי הבישול שהיא כותבת בכתבי-עת שונים .
מאת : פסקל פרץ-רובין
שנה : 2004
הוצאה : מודן
סדרה :
עמודים : 209
מחיר : 39.99 (כולל משלוח)