ועוד קישוטי מזון
… ועוד קישוטי מזון
תרבות קישוטי המזון הפכה בשנים
האחרונות למקובלת מאוד , ותרם לכך ,
ללא ספק , ספרה הראשון של טובה ארן
“קישוטי מזון” שזכה להצלחה רבה .
הפעם מגישה טובה ארן מבחר נוסף של
קישוטי מזון , המבוססים בעיקר על הירק
בישראל ועל פרי הארץ .
טובה ארן , מנהלת מרכזי ההדרכה של
תנובה-אסם מאז 1972 , הנהיגה סדנאות
לקישוטי מזון בהן למדו אלפים , וביניהם
שפים מקצועיים ועובדי חברות קייטרינג .
הניסיון שרכשה וצברה בעבודתה נתן לה
את הרקע והדחיפה לכתיבת
“…ועוד קישוטי מזון” , בסדרת ספרי
קישוטי מזון .
טובה ארן היא מחברת “הבישול הביתי” ,
“קישוטי מזון” , “קישוטי מרציפן” ,
ועורכת “פלאי המיקרוגל” , וכן את סדרת
ספרי הבישול בהוצאת מרכז תנובה .
“…ועוד קישוטי מזון” בנוי במתכונת של
ספר הדרכה , המלמד שלב אחרי שלב את
הכנת הקישוטים במאות תמונות ברורות ,
הממחישות כיצד אפשר לשוות לאוכל
מראה מרהיב , מגרה ואסתטי .
מחיר : 39.99 (כולל משלוח)