מנות אחרונות
לאחר “הבישול הסיני” עם דן דאור ו”ספר הבשר” עם שאול אברון , חושף אהרוני את בטנו הרכה – זוהי תאוות
הליקוק שלו . תאווה זו ערוכה וסדורה היטב לקרמים ופירות , שוקולד וקינוחים אפויים , מרנגים , סופלה , קרפים ,
גלידות ושאר קינוחים קפואים . מתכונים בסיסיים , הסברים על טכניקות יסודיות , ותמונות הדרכה צבעונויות לשלבי
הכנה מצטרפים ליותר ממאה וחמישים מתכונים מפנקים ומגרים . ממתכונים פשוטים המדגישים טעמו של חומר
גלם משובח , ועד מעשה מרכבה מפוארים , מופיעים כאן נציגים מן המטבח הצרפתי הקלאסי , מן המטבח החדש ,
וממטבחו הפרטי של אהרוני . לראשונה כולם אפשריים להכנה , מקור סיפוק וגאווה למבשל
מחיר : 39.99 (כולל משלוח)