בשר טחון
מבחר מתכוני בשר טחון מהעולם
בשר טחון הוא הבסיס לאין ספור מתכונים ותבשילים . הוא מקבל באהבה תיבול , צורות בישול מגוונות ותוספות שונות .
בספר תמצאו כל מה שרציתם לדעת על בשר טחון : איך לבחור , היכן לקנות , כיצד לאחסן ולטפל בבשר טחון , ובעיקר –
איך לבשל ממנו שלל מאכלים מרהיבים וערבים לחך .
הספר כולל כ-100 מתכונים המבוססים על בשר טחון וכתובים בפשטות , בהירות ומקצוענות : חלקם מסורתיים , חלקם עברו
דרך ה”פילטר” של מטבחו הפרטי של אהרוני ואחרים הם גרסאות עדכניות ויצירתיות של נושאים מוכרים , כולם מביאים
למטבח הביתי ידע מקצועי וניחוחות מענגים ממטבחי העולם . הספר ידידותי למשתמש ויש בו שפע עצות וטיפים . תהנו !
ישראל אהרוני הוא מן השפים המובילים בארץ , מחלוצי המטבח העילי בישראל
ומן התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה .
בעל טור אוכל זה 15 שנים במוסף “שבעה ימים” של העיתון “ידיעות אחרונות”
ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול . מופיע בתוכניות טלוויזיה רבות ונחשב
בר-סמכא בנושאים קולינריים . ספרי הבישול הקודמים שלו היו רבי-מכר . זהו
ספרו ה-17 במספר .
נלי שפר הוא צלם תרבות האוכל המוביל בישראל . בוגר מכללת הדסה במגמת צילום ובעל תואר שני בקולנוע
וטלוויזיה . תצלומיו היפהפיים מעידים על עין רגישה ומקצועית ועל חוש נדיר לקומפוזיציה , צבע , תנועה ואור .
שפר מצלם למשרדי פרסום , חברות מזון , עיתונים ומגזינים . צילם עשרות ספרים שראו אור בארץ
ובעולם והוא מרצה מבוקש בנושאי צילום מזון ותרבות אוכל .
מאת : ישראל אהרוני , (נלי שפר-צילום)
שנה : 2006
הוצאה : כתר
סדרה :
עמודים : 205
מחיר : 39.99 (כולל משלוח)