טעמים ראשונים
להאכיל קטנטנים יכול להיות פרוייקט מורכב ומתיש ,
אבל זה לא חייב להיות כך..
- איך תדעו אם התינוק שלכם אוכל מספיק ?
- מתי כדאי להתחיל את החשיפה למזון מוצק ?
- נכון שבמבה בריא ?
- מה הקשר בין אוכל לשנת לילה טובה יותר ?
- האם איחור בחשיפה למזון מוצק יכול לגרום להפרעות אכילה ?
- איך מעודדים ילדים לאכול ?
- למה טוב לאפשר אכילה בידיים ?
- מה הקשר בין עצמאות , גבולות וזמני ארוחות ?
- איך צריך להיראות תפריט שבועי של תינוק ?
- האם הקפאה מורידה מערכו התזונתי של האוכל ?
- מה הקשר בין ארוחות ויכולות חברתיות אצל קטנטנים ?
- למה ילדים הם כל-כך בררנים ?
- האם יש אוכל שמהווה סכנה לתינוקות ?
את התשובות לכל השאלות האלה ולעוד הרבה אחרות , תמצאו בספר שלפניכם , שנועד
להדריך הורים צעירים , וגם מנוסים , במבוך הפתלתל שלה הכנת אוכל לקטנטנים .
בצד מידע עדכני וטיפים יעילים , תמצאו בספר גם המלצות לבניית תפריטים שבועיים והמון
מתכונים טעימים , קלים להכנה ומותאמים לצורכיהם המשתנים של תינוקות בכל גיל .
מיכל וקסמן היא עיתונאית לשעבר ואשת שיווק היי-טק בהווה , בשלנית חובבת ואכלנית
נלהבת . היא חיה בתל-אביב עם בן זוגה שי , ובנם איתי בן ה-3 .
מאת : מיכל וקסמן
שנה : 2005
הוצאה : ידיעות אחרונות , ספרי חמד
סדרה :
עמודים : 253
מחיר : 49.99 (כולל משלוח)