אהרוני פותח שולחן
הסקרנות וההתעניינות שלי בבני-אדם עוברות לרוב דרך האוכל – כותב אהרוני
בפתיחה לספרו . “אני מבשל עבור אנשים , מאכיל אותם , טועם מהמאכלים
שהם אוכלים , לומד את המטבח שלהם , מספר להם סיפורים וכותב עבורם על
אוכל . אגב כך אני פוגש אנשים , לומד על חייהם , מבין את הדמיון והשוני בין
בני אדם , וחווה שוב ושוב את המגוון האינסופי של הקיום האנושי
רובם הגדול של המתכונים בספר עונים לתואר “מתכונים שמבשלים בבית”
אלה מתכונים פשוטים וזמינים , וכל שנדרש כדי להכינם הוא אהבת בישול
ואהבת אוכל . המתכונים הביתיים האלה מגובים בפטנטים , ברעיונות
ובטכניקות של שפים מקצועיים , שמקלים על העבודה
אהרוני פותח שולחן מביא מבחר מתכונים מתוך כתבות שהתפרסמו במדור
“אהרוני פותח שולחן” במוסף “7 ימים” של “ידיעות אחרונות” . זהו אוסף
מתכונים רחב , מקיף ומרהיב , הכולל מנות ראשונות , מנות עיקריות , מאפים ,
תוספות וקינוחים , וביניהם שלל הפתעות , ריחות וטעמים , כאשר ישראל אהרוני ,
מבכירי השפים בישראל , פותח לנו שולחן ופותח בפנינו את מטבחו הפרטי
מאת : ישראל אהרוני
שנה : 2001
הוצאה : מודן
סדרה :
עמודים : 313
מחיר : 39.99 (כולל משלוח)