פא טא טא
תפו”א מפטפטים , מתכוני הבית של פא טא טא , מאת השף שלומי אבירם .
מהיום אתכם בכל מתכון ובכל ארוחה – שיהיה בתאבון .
(מתוך הספר)
למה הצ’יפס יוצא רך מדי ?
למה הפירה יוצא קשה ?
רוצים לדעת את הסוד של השפים להצלחה בכל
ארוחה המשולבים בה תפוחי אדמה ?
כדי שהארוחה שלכם תצא מושלמת , חשוב שתדעו
להתאים את סוג תפוח האדמה למתכון שברצונכם
להכין . ישנם תפוחי אדמה המתאימים לבישול ,
אך לא לטיגון , צלייה או אפייה .
כדי לעשות לכם חיים קלים , פא טא טא הכינה עבורכם
מקרא שיעזור לכם להבדיל בין סוגי תפוחי האדמה השונים
ולהתאים את תפוחי האדמה לכל אחד מאופני ההכנה .
בביקור הבא שלכם בסופר המקומי , חפשו את האריזות
המתאימות ביותר לארוחה אותה ברצונכם להכין
מאת : שלומי אבירם
שנה :
הוצאה : פא טא טא
סדרה :
עמודים : 22
מחיר : 29.99 (כולל משלוח)