חגים
שי-לי ליפא , עיתונאית מזון , מתכונאית ומחברת רבי המכר : “פשוט לארח”
ו”המטבח הבריא של על השולחן” מאמינה שמתכון חג חייב להיות מרשים ,
שובר שגרה וכמובן , טעים . אך לא פחות חשוב – נוח וידידותי להכנה .
ספרה “חגים” מראה את הדרך הקלה והאלגנטית להפקת ארוחות בלתי
נשכחות לכל חגי ישראל .
המתכונים מבוססים על חומרי גלם זמינים ומשלבים מאכלים מסורתיים
עם פרשנות עכשווית .
לצד המתכונים – טיפים להגשה , לקיצורי דרך , לעריכת שולחן ולהכנת
מתנות אכילה .
תשעה פרקים בספר , וכל פרק מוקדש לחג אחר : לפסח , שבועות וראש
השנה – שלושת החגים עם מסורת האירוח המפותחת ביותר – מוקדשים
שלושה פרקים גדולים במיוחד , ובהם מגוון המתכונים שיענה על צורכי
האירוח השונים .
לצידם הצעות מפתות לחגים נוספים : מסיבה בסוכה באווירת שבעת
המינים . נשף מטוגנים לחנוכה . חגיגת מעדני פירות מיובשים לט”ו בשבט .
ערכה יפהפייה למשלוח מנות בפורים . פקניק ליום העצמאות . ארוחה
מפסקת בריאה לפני הצום של יום כיפור .
לא צריך לחכות לחג – המתכונים ישמשו אתכם כל השנה להכנת שלל
ארוחות נהדרות וקלות למשפחה ולחברים .
מאת : שי-לי ליפא
שנה : 2009
הוצאה :
סדרה :
עמודים : 192
מחיר : 39.99 (כולל משלוח)