אמנות האפייה
הקדמה : (מתוך הספר)
ספרה של פאולה פק אמנות האפייה הוא אחד מספרי האפייה היסודיים והרציניים ביותר .
הוא פותח לפני חובבי האפייה שבינינו פתח לעולם חדש ומרתק של אפיית עוגות ברמה
מיקצועית בין כותלי מטבחנו הפרטי .
האפייה , בעזרת ספרה של פאולה זק , הופכת להנאה לכל החושים . במתכוניה היא מנצלת
את חומרי האפייה הבסיסיים ביותר , שהם גם הטובים ביותר : ביצים טריות , חמאה , שמנת ,
שוקולד , אגוזים , פירות , ליקרים . היא מדריכה את הקורא כיצד לנצל חומרים אלה ולהגיע
לתוצאות העולות פי כמה על עוגות או מיני מאפה קנויים , שהוכנו באופן מסחרי . המחברת
מסבירה איך להפוך את מלאכת האפייה עצמה לתענוג ולחוויה יצירתית . היא מלמדת
שיטות עבודה נכונות ויעילות , ממליצה על כלים ואביזרים שיקלו על העבודה , ומיעצת
כיצד להתארגן לקראת האפייה כדי להקטין את העומס . עם ספרה של פאולה פק יתמלא
הבית ניחוחות אפיה נעימים , ואילו המקרר , המקפיא והמזווה ייתמלאו בעוגות טעימות
ומשובחות .
מחיר : 39.99 (כולל משלוח)