ספר הבישול הביתי
בשנות עבודותה הרבות ומתוך נסיונה בהדרכת אלפי נשים ברזי
המטבח למדה טובה ארן לדעת כי כל אישה , גם אם היא
אוהבת מאוד לבשל , מעדיפה מתכונים קלים ומהירי הכנה .
משום כך השתדלה לקבץ בספר הזה מתכונים שאינם מסובכים
ושהכנתם מהירה , ושאת רובם אפשר להקפיא . המחברת היא
מחסידות ההקפאה , שכן זו חוסכת זמן וכסף ואינה פוגמת
בטיב המזון ובערכו התזונתי , ולכן ייחדה פרק אחד להקפאת
מזון ביתית .
טובה ארן נולדה בפולין ועלתה ארצה בנעוריה . עסקה בהוראה
עד שנת 1962 , ואז פנתה ליחסי ציבור וקידום מכירות , וארגנה
בעיקר תערוכות מזון . את תחביבה – בישול ואפייה – הפכה
למקצוע כשהחלה לעבוד ב”תנובה” . בשנת 1974
יזמה את הקמת מרכזי ההדרכה של “תנובה” ,
ואלה זכו בהצלחה רבה וחוללו מהפכה
בתרבות האירוח בארץ כשהחדירו את תודעת האירוח בגבינות ויין .
מחיר : 39.99 (כולל משלוח)