מטעמי עיראק
פסקל פרץ-רובין היא מחברת ספרי בישול , בעלת מדור קבוע בשבועון
“לאשה” ובירחון “הורים וילדים” , משתתפת בירחון המקצועי למזון ,
מורה לתזונה וכלכלת-הבית , ומופיעה ברדיו ובטלוויזיה בנושאי תזונה
ובישול . כמו כן היא מייעצת למפעלי מזון בפיתוח מוצרים ומרצה במסגרות
ציבוריות ובחוגים פרטיים.
“מטעמי עיראק” הוא ספרה הרביעי של פסקל פרץ-רובין . ספריה
הקודמים: “מטעמי צפון אפריקה” , “מטעמי ישראל” , “ללקק אצבעות” .
המטבח היהודי והישראלי הוא ללא ספק שילוב של מטבחי עדות שונות .
המטבח העיראקי הוא אחד הטובים שבהם – עשיר , מגוון וטעים .
במטעמי עיראק ממולאים רבים (ירקות , קובות , סמבוסק) כבושים
(עמבה , שום , סלק) , תבשילי קדרה , מתוקים (בקלאוה , זנגולה , לוזינה)
ועוד ועוד.
הספר “מטעמי עיראק” בא להציג בפניכם את המאכלים , לשמר ניחוחות
של מסורת והווי ולהוקיר את מה שגם יפה לעין , טעים לחיך , ומעל הכול
– משובח .
מחיר : 39.99 (כולל משלוח)