ללא סוכר , בישול ודיאטה
“ללא סוכר , בישול ודיאטה“ מיועד לחולי סוכרת ולשומרי משקל . הוא מספק
ייעוץ בנושאי תזונה נכונה לשומרי משקל ומהווה כלי עזר מצוין לתכנון
התפריט היומי . כן מכיל הספר הדרכה רפואית קצרה , ובכלל זה כללי התנהגות
בחיי היום יום . בספר 300 מתכונים . גולת הכותרת – 60 מרשמים מתוקים ,
קינוחים ועוגות , ללא סוכר . כמו כן מכיל הספר מרשמים צמחוניים רבים .
דיאטה , מתברר , אינה חייבת לגזול את ההנאה מן האוכל . אדרבה , המתכונים
המוצעים מגרים את חושי הטעם והריח , ועונים אפילו על דרישותיהם של
אניני-טעם . הם הותאמו לקשת רחבה של אוכלוסייה ממזרח וממערב , ולהרגלי
אכילה של העדות השונות בארץ .
“ללא סוכר , בישול ודיאטה“ נכתב על ידי צוות מקצועי , ששילב שני רופאים
מומחים , דיאטנית מוסמכת ומהנדסת מזון . כך נתאפשרה התאמה תזונתית
אופטימלית לסוכרתיים תוך פירוט הערכים התזונתיים של כל מתכון , ושימת
דגש על הכנה קלה ופשוטה של המתכונים .
עליזה פלנט היא דיאטנית קלינית מוסמכת , בעלת תואר שני במדעים
רפואיים . עובדת כדיאטנית בכירה לענייני סוכרת במרכז הרפואי “רמב“ם“ .
יעל אביטל היא מהנדסת מזון , בעלת תואר שני . עובדת כטכנולוגית בכירה
באחת ממפעלי “אסם“ . כותבת טור קבוע בשם “דיאט-שף“ בעיתון “לאשה“ .
דר` יורם קנטר הוא רופא בעל תואר Phd בתחום הפרמקולוגיה והתזונה , ומנהל
את היחידה לסוכרת ולהפרעות מטבוליות במרכז הרפואי “רמב“ם“ .
פרופ` עדינה זיידלר , רופאה מומחית , מנהלת את מחלקת האנדוקרינולוגיה
והסוכרת במרכז רפואי בלוס אנג`לס , קליפורניה .
מאת : עליזה פלנט , יעל אביטל , ד”ר יורם קנטר , פרופ’ עדינה זיידלר
שנה : 1993
הוצאה : תמוז-מודן
סדרה :
עמודים : 300
מחיר : 39.99 (כולל משלוח)