בישול עם יין
יין טוב ואוכל טוב הולכים יחד . יין הוא המלווה
האידאלי לארוחה והוא גם משפר את המהלכים בזמן
הבישול . הוספתו לרוטב , למרק , למישרה , לתבשיל
ולקינוח מעלה את רמת הבישול ואת רמת האוכל
במשך השנים התפתחו באזורי היין בעולם מאכלים
קלאסיים המכילים יין . רבים מהם מופיעים בספר זה :
קוק או ון (תרנגול ביין) , בף בורגיניון (בשר בנוסח
בורגונדי) ורוטב בורדלייז מצרפת , זאבאיונה (מיקצף
ביצים ויין) , בגירסה מלוחה ובגירסה מתוקה ואוסו בוקו
מאיטליה , כדורי בשר ביין מספרד , פונדו גבינה משוויץ ,
ארטישוקים ביין מאזור הים התיכון ועוד ועוד
בנוסף למתכונים יש בספר בישול עם יין גם סקירות
קצרות על תולדות היין , זני הענבים
וסוגי היין , התאמת יין לאוכל , הכוסות המתאימות
לסוגי יין השונים , טעימת יין , צבעי היין , אירוח עם
יין , הצעות לתפריטים ועוד מידע רב . ההיכרות עם היין
וההתנסות בבישול עם יין יתרמו להנאה מארוחות
נעימות עם הרבה טעם ושמחת חיים
מחיר : 39.99 (כולל משלוח)