בישול לפסח
מבחר תבשילים ודברי מאפה כשרים לחג – רותי קינן
איסור אכילת חמץ בפסח עושה את הבישול
והאפייה בחג לאתגר של ממש . כל מאכל בצק
שתסס , מכל חמשת מיני הדגן , אסור . כיצד אפוא
אופים לחמניות בחג ? כיצד מכינים פשטידות ,
מאפים מלוחים ועוגות ?
על אלה ועוד עונה ספר זה בהרחבה
בישול לפסח מביא מבחר מתכונים לליל הסדר
ולימי חול המועד , מקצתם מקוריים . בין השאר
תמצאו כאן מתכונים לקניידלך ולחרוסת המסורתיים ,
פשטידות כשרות לפסח , בורקס ממצות , קובה
של פסח , חזות עוף ממולאים , קציצות ושניצלים
לפסח , דייסה מקמח מצה , אטריות מקמח תפוחי
אדמה , ושפע דברי מאפה כשרים לפסח .
כל המתכונים של הספר נוסו במטבח הביתי . הכמויות
הבדוקות וההנחיות הברורות מבטיחות הצלחה
גם למי שעושים את צעדיהם הראשונים בהכנת
מטעמי החג .
רותי קינן היא מחברת ספרי בישול , עיתונאית
ועורכת כתבי עת וספרי הדרכה ובישול .
מחיר : 39.99 (כולל משלוח)